Algemeen

Eén van de belangrijkste momenten in het zakelijke leven van een ondernemer is een succesvolle bedrijfsopvolging of -beëindiging. Bij die gelegenheid plukt u als ondernemer de vruchten van de in het verleden verrichte noeste arbeid en de daarbij genomen risico’s.

In de praktijk blijkt dat veel ondernemers weinig oog hebben voor een toekomstige bedrijfsopvolging. En dat terwijl een gezonde onderneming meestal ouder wordt dan de ondernemer. Op het moment dat bedrijfsopvolging aan de orde is, moet de onderneming ‘verkoopklaar’ zijn tegen een zo laag mogelijke fiscale afrekening.

Van Zomeren & van der Graaf Advies en Accountancy helpt u als (potentiële) ondernemer om nuchter tegen de zaken aan te blijven kijken. Zo neemt u geen onverantwoorde beslissingen op grond van emoties of omstandigheden. Daarbij is onze dienstverlening persoonlijk en deskundig. Wij begeleiden u en schakelen waar nodig specialisten in op het gebied van bijvoorbeeld fiscale en juridische zaken. Van Zomeren & Van der Graaf Advies en Accountancy houdt de regie, en is voor u het vaste aanspreekpunt.