VZG breidt uit, maar blijft vertrouwde partner in advies en accountancy

Een overname, een nieuw logo én een nieuwe website: er is momenteel veel gaande binnen Van Zomeren & Van der Graaf Advies en Accountancy.

Met de overname van Accountantskantoor Scherpenhuizen B.V. hebben we onze activiteiten verder uitgebreid en onze deskundigheid verbreed. Bij een groeiend bedrijf past een nieuwe uitstraling. Dat hebben wij vertaald in een nieuw logo en een nieuwe website. Daarmee kunnen wij u ook digitaal nog beter van dienst zijn.

U kunt ook in de toekomst rekenen op de accurate en vertrouwde dienstverlening die u van ons gewend bent. Dat betekent dat wij u graag blijven adviseren en ondersteunen op het gebied van Accountancy, Finance en Recovery binnen het midden- en kleinbedrijf. Onze specialisten staan garant voor een persoonlijke en deskundige aanpak en vertellen u graag over de ontwikkelingen en de mogelijkheden voor u als ondernemer en voor uw onderneming. Wij doen dat als vanouds vanuit ons verbouwde en nieuw ingerichte kantoor aan de karakteristiek Haven in Maassluis, in het hart van de economische bedrijvigheid van de Randstad, de Rotterdamse havens en Greenport Westland.

Wilt u meer weten? Benader ons gerust voor een afspraak. Wij praten u graag bij en komen indien gewenst uiteraard bij u langs. Veel informatie vindt u ook op onze vernieuwde en uitgebreide website www.vzg.nl. U vindt ons ook op LinkedIn.