ER IS NIEUWS!

We zijn verheugd u bekend te maken dat de activiteiten van administratiekantoor Scherpenhuizen B.V. te Maassluis worden samengevoegd met die van Van Zomeren & van der Graaf Advies en Accountancy. Hoe? VZG neemt alle reguliere activiteiten en de bedrijfsvoering over van Scherpenhuizen. Piet Vis trekt zich terug op het operationele vlak maar zal wel betrokken blijven bij en zich richten op de advieswerkzaamheden en alle andere uitdagingen die zich voor doen.

WANNEER?

Vanaf 1 januari 2019 gaan we starten met de samenvoeging en het in elkaar vlechten van beide organisaties.

WAT GAAT DAT VOOR U BETEKENEN?

U mag op ons blijven rekenen, onze service en dienstverlening menen wij met deze samenvoeging voor de langere termijn, verder te versterken en zelfs uit te breiden. Kennis en knowhow van de beide bedrijven wordt hiermee gebundeld en bij elkaar gebracht. We hebben de ruimte, we hebben de faciliteiten en we hebben de mensen. Kortom we kunnen onze deskundigheid en kennis beter concentreren en verder, voor zover nodig, gericht ontwikkelen en voor u beschikbaar hebben.

Nee, is geen antwoord!

MOET IK WAT DOEN?

U hoeft niets te doen. Wij regelen alles zo soepel mogelijk, zodat u zich kunt blijven richten op uw business en er komt meer capaciteit en kennis beschikbaar om u mee van dienst te zijn.

CONTACT OPNEMEN? DAT KAN!

VZG Scherpenhuizen
Haven 19
3143 BB Maassluis

Postbus 2006
3140 BA  Maassluis

010-4119433

010-4659411

Wij hebben er allemaal heel veel zin in en hebben de volle overtuiging hiermee de activiteiten van Scherpenhuizen op verantwoorde over te dragen en voort te zetten, om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Er ontstaat een krachtige organisatie waarmee wij klaar zijn voor de toekomst en beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn.

Neem gerust contact met ons op, als een of ander vragen oproept, of kom gewoon langs om kennis te maken met het nieuwe team. De koffie staat klaar.